Založ si blog

Keď čas je viac než peniaze…

 

     Sedím a rozmýšľam…V týchto dňoch sa konečne vonku vyjasnilo, prečo by nemalo prísť niečo, čo mi pokazí radosť zo slnečných dní?!

Nasledujúce dva týždne ma budú strašiť zápočtové písomky, po nich zas mesiac a pol dlhý Damoklov meč skúškového obdobia. To všetko v čase, keď sa chce človeku vybehnúť von, užívať si príjemné teplo, chodiť na prechádzky, športovať…A po období pošliapaných nervov a studeného potu prídu vytúžené prázdniny, ktoré okolo mňa prebehnú ako šprintér na sto metrov.

     Dni plynú ako voda, nestíham sa čudovať. Hlavne tie príjemné chvíle. Preto si musím vychutnať každú sekundu, ktorú si dovolím stráviť relaxovaním. Ostáva už len vyriešiť, ako správne skĺbiť školu, priateľku, moje koníčky a…nezanedbať ani blogerský život.

Krst knihy Vinohradnícke povesti

13.09.2012

Tento víkend sa bude niesť v znanemí Vinobrania v Rači. Tohtoročná slávnosť však bude ešte niečím výnimočná, najmä pre milovníkov literatúry. Zajtra, v piatok 14.9.2012 o 16.00h, sa v Obradnej sieni MsÚ Rača uskutoční krst knihy Vinohradnícke povesti, ktorej autarkami sú slovenská spisovateľka Zuzana Kuglerová a Dobroslava Luknárová. Všetci ste srdečne [...]

Až do konca

01.09.2012

všetko je v pohybe len skala je verná svojim koreňom do puklín zbiera čo ju tlačí a čaká vrásni sa dozrieva až nakoniec ukáže vlastnú tvár vrásky milencov prečítané do poslednej čiarky

Dvaja

31.08.2012

Čítajú si z očí na nábreží, kradnú sa svetu navzájom, pri nohách im plachá túžba leží, hľadá si u nich podnájom. V objatí sú pred všetkými skrytí, čas teraz plynie pomaly, v noci svoje nesplnené city na brehu rieky nechali.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

martins

Svet veršov a fotografie ma pohltil pred niekoľkými rokmi a odvtedy som ich dobrovoľným "väzňom". Prostredníctvom nich vyjadruje moja duša pocity...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 154
Celková čítanosť: 419918x
Priemerná čítanosť článkov: 2727x

Autor blogu

Kategórie